Support

Vi vill naturligtvis hjälpa dig så bra som möjligt om du skulle få några problem med våra produkter. Vi har delat upp vår support i flera olika produktgrupper där varje grupp har en egen avdelning för vanligt förekommande frågor s.k. FAQ. Förhoppningsvis kommer dessa att hjälpa dig komma vidare.

Hjälper inte informationen som finns i det här kapitlet att lösa ditt problem eller om du har några funderingar så skicka oss gärna ett e-mail på support@piigab.se. Vi vill även tipsa om våra manualer och våra ”getting started” dokument som du hittar under nedladdningar och respektive produkt. I dessa dokument hittar du värdefull information om hur du kommer vidare.

Om du söker efter funktioner eller om du upptäcker att något inte fungerar som förväntat, tveka inte att kontakta oss så vi kan justera hjälpfiler eller funktioner inför nästa uppdatering. Är det någonting som du saknar eller som du tycker kan göras bättre informera oss så vi kan lägga in det i vår lista över önskade funktioner.

Supportfrågor

Skicka in dina supportfrågor direkt till support@piigab.se. Återkoppling sker direkt via e-mail.

FAQ

Vad vore en supportsida utan ett utvecklat bibliotek för FAQ? Klicka här för att se alla frågor och svar.

Konfigurationshjälp

Vi vill göra det lättare för dig att komma igång med dina PiiGAB produkter, därför erbjuder vi nu konfigurationshjälp. Detta för att du ska komma på rätt spår så fort som möjligt. Vi erbjuder hjälp både via telefon och fjärrstyrning. Kontakta gärna oss för mer information.

Mera M-Bus

Här hittar du generell information om M-Bus, det finns också en avdelning, med vad som vi tycker, lite nyttiga länkar. Det är länkar till olika hjälp-program som brukar komma väl till hands i en del knepiga situationer.