Vi vill naturligtvis hjälpa dig så bra som möjligt om du skulle få några problem med våra produkter. Vi har delat upp vår support i flera olika produktgrupper där varje grupp har en egen avdelning för vanligt förekommande frågor, s.k. FAQ. Förhoppningsvis kommer dessa att hjälpa dig att komma vidare.

Support

Skicka in dina supportfrågor direkt till support@piigab.se. Återkoppling sker direkt via e-mail.

För att snabba på support processen så ber vi dig tänka på följande saker innan du skickar support mejl och lägga till den info som passar för varje tillfälle.

Liten beskrivning av setupen
Beskrivning av felet.
Mjukvaru och hårdvaruinformation
Projektfiler/Pi-900 backup filer
Ideer om vad som kan ha lett till felet.

Vänligen låt inte ditt mejlprogram skicka tidigare konversation med utan klipp bort all gammal info innan du svarar.

RMA

Om du redan från början är säker på att du har ett hårdvaruproblem hanteras detta som en RMA och produkten skickas till oss för kontroll.

När en RMA skickas in till oss så följ vänligen följande rutiner:

Maila in lista över alla enheter som har gått sönder samt serienummer, till vår RMA-mail:

Typ, Serienummer
Felbeskrivning
Info om vad som kan ha lett till felet vi ser det här som ett ypperligt sätt att kunna förbättra våra produkter. Därför är vi tacksamma för utförlig beskrivning och information kring felet i fråga
Returadress
Telefonnummer

Konfigurationshjälp

Vi vill göra det lättare för dig att komma igång med dina PiiGAB produkter, därför erbjuder vi nu konfigurationshjälp. Detta för att du ska komma på rätt spår så fort som möjligt. Vi erbjuder hjälp både via telefon och fjärrstyrning / TeamViewer. Kontakta gärna oss för mer information.

Mera M-Bus

Här hittar du generell information om M-Bus, det finns också en avdelning, med vad som vi tycker, är nyttiga länkar. Det är länkar till olika hjälpprogram som brukar komma väl till hands i en del knepiga situationer.

Hittar du inte den information du söker? Uppmärksamma oss gärna på detta med ett mail till support@piigab.se. Vi vill även tipsa om våra manualer och våra ”getting started” dokument som du hittar under nedladdningar och respektive produkt. I dessa dokument hittar du värdefull information om hur du kommer vidare.

Om du söker efter funktioner eller om du upptäcker att något inte fungerar som förväntat, tveka inte att kontakta oss så vi kan justera hjälpfiler eller funktioner inför nästa uppdatering. Är det någonting som du saknar eller som du tycker kan göras bättre informera oss så vi kan lägga in det i vår lista över önskade funktioner.

Kontakta oss.

Copyright © 2021 av PiiGAB Processinformation i Göteborg AB
Alla varumärken eller registrerade varumärken som förekommer på hemsidan tillhör respektive ägare
sv_SE