Vi har ett gott och nära samarbete med våra kunder där vi alltid försöker hitta den bästa lösningen utifrån kundens behov oavsett om det är befintliga lösningar eller en lösning som utvecklas på vägen. Här kan du läsa mer om några av våra kunders projekt och de lösningar vi bistått med.

Är du nyfiken på att veta mer om vad vi kan erbjuda, hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig vidare.

 

Inomhusklimat i norska skolor


Oslo kommun vill registrera data för inomhusklimat vid Apaløkka och Grorud skolor i sitt styrsystem. Det man önskade registrera var Co2, temperatur och luftfuktighet i mer än 250 rum.

Eviny - Energiförsörjningsproducent


Eviny är en av Norges största energiförsörjningsproducenter, som tillverkar och distribuerar el till över 180 000 kunder. Eviny har ett stort miljöengagemang och säger själva att ”samhället behöver mer grön energi och goda innovativa lösningar som gör livet enklare och bättre för människor”.

Repeatrar vid fjärravläsning av vattenmätare i Ystads kommun.Att ta steget från manuell mätaravläsning till automatisk fjärravläsning kan innebära olika utmaningar. Så var det också för VA-enheten för Ystads kommun

”Vi hade vissa ställen där det uppstod kommunikationsproblem med att få fram signaler och data till insamlingsenheten. Det här kunde vi lösa genom att förstärka signalen med hjälp av antennförsedda repeatrar. ” säger Tony Gunnemar som är utvecklingsingenjör på VA-enheten.

Vill du hålla dig uppdaterad på vad som händer på PiiGAB?

Vill du veta vad de senaste trenderna är?

Copyright © 2023 av PiiGAB Processinformation i Göteborg AB
Alla varumärken eller registrerade varumärken som förekommer på hemsidan tillhör respektive ägare
sv_SE