En av PiiGABs styrkor är den expertis och kompetens som finns inom företaget. Vi är kunskapsledare inom datakommunikation och i synnerhet M-Bus teknologin, detta vill vi gärna dela med oss av. Vi har under åren genomfört många olika typer av utbildningar varav huvudinriktningen för våra utbildningar är inom kommunikationsområdet för industri- och fastighetsautomation. Läs gärna mer om de utbildningar vi erbjuder nedan eller kontakta oss för mer information.

M-Busutbildning

Vårt vanligaste utbildningspaket är vår tvådagars M-busutbildning. Första dagen behandlar vi främst teorin bakom själva M-Busprotokollet och under dag två är vi mer hårdvaruinriktade med bland annat ”hands on” träning. Denna utbildning anordnas vanligtvis två gånger per år. Här hittar du aktuella utbildningsdatum och den preliminära agendan.

M-Bus – Modbus utbildning

Vi erbjuder en heldagsutbildning inom M-Bus- och Modbuskommunikation. Under denna dag fokuserar vi på de båda protokollens uppbyggnad samt skillnaden mellan att läsa av mätare via M-Bus och Modbus. Vi tar även upp en del grundläggande strukturella svårigheter som uppkommer när M-Bus ska konverteras till Modbus. Titta gärna på agendan samt våra aktuella utbildningsdatum.

Företagsanpassad utbildning

Vi genomför företagsanpassade utbildningar på ert kontor eller anläggning där vi skräddarsyr utbildningen efter era önskemål. Önskar ni lära er mer om grunderna inom datakommunikation eller vill ni utöka er spetskompetens? Kanske vill ni starta er kickoff med en kortare genomgång eller kanske vill ni ha en heldag på företaget? Oavsett vilket har ni kommit rätt!

Aktuella utbildningsdatum

  • 1 dagars utbildning med fokus på trådad och trådlös M-Bus
  • Datum: 20:e januari 2022

    Kontakta oss på info@piigab.se eller 031 55 99 77 för tillgänglighet och anmälan

Nedladdningsbara filer

Kontakta gärna oss för att diskutera igenom era specifika behov.

Copyright © 2021 av PiiGAB Processinformation i Göteborg AB
Alla varumärken eller registrerade varumärken som förekommer på hemsidan tillhör respektive ägare
sv_SE