Mjukvara, manualer och datablad

Här finns alla manualer, datablad samt aktuella produktversioner på våra mjukvaror till PiiGAB 900 Smart Metering Gateway samt övriga mjukvaror.

PiiGAB 900 GATEWAY

Information om vilket operativsystem du har hittar du på startsidan i webbgränssnittet i din PiiGAB 900.

Viktigt:

För Pi-900S enheter med serienummer under 16784340 så måste system versionen vara >= 2018.02.26 för att kunna uppdatera.

Om du har enhet med serienummer under 16784340 och system < 2018.02.26 vänligen kontakta PiiGAB och vi hjälper dig.

Operativsystem – GatewayAnteckningNerladdningslänk:
OS: Charleton – PiiGAB 900T/SI operativsystem Charleton uppdaterar du mjukvarorna direkt från webbgränssnittet. Du hittar detta under ”Administration” och ”Update Software”

Saknar din gateway internetuppkoppling kan du göra en manuell uppdatering med filerna i länken här intill.

Ladda ner SoftwarePack för PiiGAB 900T/S

(OBS! QuickPost innehåller tre filer)

OS: Charleton – PiiGAB 900T LTEI operativsystem Charleton uppdaterar du mjukvarorna direkt från webbgränssnittet. Du hittar detta under ”Administration” och ”Update Software”

Saknar din gateway internetuppkoppling kan du göra en manuell uppdatering med filerna i länken här intill.

Ladda ner SoftwarePack för PiiGAB 900T LTE

(OBS! QuickPost innehåller tre filer)

OS: Marlene – PiiGAB 900SLadda ner SoftwarePack för PiiGAB 900S
OS: Marlene – PiiGAB 900TLadda ner SoftwarePack för PiiGAB 900T
ÄNDRINGSLOGG:Version:Ändringar:Uppdaterad:
Systemversion: S/N 16784012 eller högre.3.1.2
  • Allows for updating applications from PiiGAB Portal
  • Allow to see current licens in PiiGAB Portal
  • Added Debug log for Internal server error

Bugfix:

• The gateways DNS name should now be reported to the DHCP server correctly if IP settings is set to dynamic.
  • 2024-03-20
    Har du en PiiGAB M-Bus 900 V1 eller V2. Kontakta supporten, klicka här

Systemversion: S/N 16783360 – 167840112017-02-21
    MBusHub 2.4.5
  • Fix initialisation, first reading from meter.

Bugfix:

• Internal meter doesn’t deselect itself
  • QuickPost1.4.5
  • Updated Quickpost tools (libssh2 and libcurl) for extended sFTP support
  • Upload waiting reports in chronologic order, starting from the oldest to the newest
  • Modbus to MBus 1.4.3
  • Minor fixes
  • Wireless M-Bus 2.2.4

• Bugfix Remove Cachefile
  • HAN to M-Bus 1.13
  • Fix error in logpage
  • Fix a crash in OS-2021. Uninitialised parameters with gcc-10
  • M-Bus to MQTT 1.0.1
  • License dependent on number of meters
  • Show license in web interface
  • Övriga mjukvaror

Manualer och produktblad

PiiGAB M-Bus 900S

PiiGAB M-Bus 900T

Hittar du inte den information du söker? Uppmärksamma oss gärna på detta med ett mail till support@piigab.se.

Om du söker efter funktioner eller om du upptäcker att något inte fungerar som förväntat, tveka inte att kontakta oss så vi kan justera hjälpfiler eller funktioner inför nästa uppdatering. Är det någonting som du saknar eller som du tycker kan göras bättre informera oss så vi kan lägga in det i vår lista över önskade funktioner.

Kontakta oss.

Copyright © 2023 av PiiGAB Processinformation i Göteborg AB
    Alla varumärken eller registrerade varumärken som förekommer på hemsidan tillhör respektive ägare
    sv_SE