Automation Industries

Automation Industries provide managed custom utility metering solutions and data management for these services for our customers throughout Australia.

B Meters Nordic

B Meters är en av Europas största tillverkare av vattenmätare, med hög kvalitet, snabba leveranser och öppna M-bus protokoll. B Meters tillverkar även mätare till flera OEM-kunder i Sverige och i Europa.

Carlo Gavazzi

Carlo Gavazzi utvecklar och marknadsför produkter för bl.a. energimätning. Energimätarna monteras på DIN-skena i en kapsling eller i ett apparatskåp. Mätningar presenteras lokalt i en display och kan överföras till system för övervakning eller insamling med de vanligaste protokollen på marknaden som Modbus, M-Bus, m.fl.

Svenska Elkedjan

Elkedjan är ett medlemsägt företag med över 140 elinstallatörsföretag på 190 orter och en av Sveriges största rikstäckande kedjor för elinstallatörer med hög kompetens inom elinstallationer och lösningar.

E.L. System

E.L. System grundades 2007 och har sedan dess inriktat sig på kanalisation för kontor och fastigheter. Med tiden har produktportföljen utökats med en innovativ systemlösning för Individuell Mätning & Debitering för el, vatten och temperatur som kallas EL-Online.

Home Solutions

Home Solutions erbjuder fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltare kostnadseffektiva digitala fastighets- och mättjänster, som både höjer boendekomforten och förbättrar driftekonomin men framförallt bidrar till ett långsiktigt hållbart samhälle.

Infometric

Infometric är en ledande leverantör av mätinsamlingssystem med över 20 års erfarenhet inom energimätning och erbjuder ett öppet system med M-Bus som standard för både kabel- och radiokommunikation.

Megacon

Megacon levererar produkter till en mängd specialistområden främst kopplade till el och energi. Våra kunder är bland de mest kompetenta i Sverige, de förlitar sig dagligen på användandet av våra system och produkter i sina verksamheter.

Lansen Systems

Lansen är en europeisk hårdvaruleverantör med fokus på trådlösa lösningar och designar och tillverkar smarta mätprodukter som huvudsakligen bygger på Wireless M-Bus och OMS-standarden. Företaget har utvecklat och tillverkat batteridrivna sensorsystem i Halmstad i mer än 10 år.

Relay GmbH

Relay erbjuder en mängd olika produkter för M-Busapplikationer, exempelvis RS232/M-busomvandlare och pulsomvandlare.

Papouch s.r.o

Papouch är en systemintegratör som utvecklar och producerar produkter för industriell elektronik, datakommunikation och mätteknik. De erbjuder produkter som t.ex temperaturmätare, interface converters, mätmoduler mm.

Vill du hålla dig uppdaterad på vad som händer på PiiGAB?

Vill du veta vad de senaste trenderna är?

Copyright © 2022 av PiiGAB Processinformation i Göteborg AB
Alla varumärken eller registrerade varumärken som förekommer på hemsidan tillhör respektive ägare
sv_SE