Tjänster

På PiiGAB utför vi en rad olika tjänster, vi erbjuder bland annat utbildningar inom M-Bus, Modbus och Citect, samt konsult- och supporttjänster. Dessa tjänster faller under tre kategorier; PiiGAB Academy, PiiGAB Engineering samt PiiGAB Support.

PiiGAB Academy

Här samlar vi våra olika typer av utbildningar. En av våra största styrkor här på PiiGAB är vår spetskunskap och långa erfarenhet inom olika typer av kommunikations protokoll. Speciellt inom kommunikationsprotokollet M-Bus men även inom Modbus, samt inom ämnen som OPC och Citect drivrutiner. Kunskap är något vi gärna för vidare och delar med oss av, därför håller vi ett antal utbildningar hos oss i Göteborg med olika teman under året. Vi erbjuder även företagsanpassade utbildningar, både på plats hos er och hos oss. Tveka inte att höra av er till oss om för att ta del av kunskapen! Läs gärna mer om vad vi kan erbjuda här samt titta efter aktuella utbildningsdatum.

 

PiiGAB Engineering

Konsulttjänster
Vi erbjuder konsultationer inom en rad olika områden men företrädesvis inom datakommunikationsområdet. Vi hjälper er gärna med exempelvis förstudier eller att se över hur ni kan optimera ert nätverk. Vi erbjuder även hjälp med idriftsättning som exempelvis verifiering av mätare, infrastruktur och/eller att tagga upp projekt på ett effektivt vis. Mer information finner ni här.

Datakommunikationsprotokoll
Vill ni veta mer om hur den kommunikation vi arbetar med fungerar? Ni kan läsa om dem här eller kontakta oss så berättar vi gärna mer.

 

PiiGAB Support

Här hittas våra olika typer av support- och uppgraderingsavtal. Detta är en tjänst för att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service och uppdateringar. Är ni nyfikna på att veta mer om våra avtal? Kontakta gärna oss så berättar vi mer eller läs mer här.

 

Test av M-Bus mätare

Vi erbjuder testning av M-Bus mätare. I våra tester fokuserar vi enbart på M-Bus kommunikationen. Här kan ni läsa vad som testas och se ett urval av testade mätare.