Vi på PiiGAB är anmälda till Earth Hour – anmäl dig du med!

Vi arbetar för miljön till vardags där vi utvecklar produkter som främjar samhället och dess resurser. Vi försöker även göra miljömedvetna val i vår dagliga verksamhet. Vi har exempelvis en miljöpolicy där vi ständigt strävar efter att förbättra nyttjandet av våra resurser samt använda miljöanpassade material och metoder. Däremot kan vi alla behöva en liten påminnelse och ibland räcker det med att stanna upp och fråga sig själv; ”Vad har jag gjort för miljön idag?”

Earth Hour är också en bra påminnelse men vi behöver göra mer. I år har Earth Hour gjort just det och introducerar fyra fokusområden; BilenBiffenBostaden och Börsen. Vi vurmar givetvis lite extra för bostaden, där våra produkter kan bidra tillenergieffektivisering. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig så tveka inte på att höra av dig till oss.

På lördag den 29 mars mellan klockan 20.30-21.30 infaller Earth Hour och tanken är att man ska släcka ljuset under en timme. Detta arrangemang anordnas för att uppmärksamma miljöfrågorna. WWF skriver följande om Earth Hour på deras hemsida:”Earth Hour är en viktig signal till världens beslutsfattare om att ta miljöfrågorna på större allvar. Förra året släckte mer än varannan svensk ljuset under Earth Hour tillsammans med hundratals miljoner människor över hela världen”.

Blir vi fler i år?

Du anmäler dig enkelt via WWFs hemsida, skriv under med ditt namn så är du med i kampen mot en bättre miljö!

EarthHour_Omslagsbild

Visa alla nyheter