Vårens utbildningar!

Nu är det åter dags för vår uppskattade M-Bus – Modbusutbildning. Utbildningen vänder sig till dig som arbetar både med M-Bus och Modbus och vill fördjupa dig i skillnaden mellan de båda protokollen. Detta är en 1-dagsutbildning som hålls i våra lokaler på Lindholmen i Göteborg den 21/4. 

Under dagen fokuserar vi på de båda protokollens uppbyggnad samt skillnaden mellan att läsa av mätare via M-Bus och Modbus. Vi tar även upp en del grundläggande strukturella svårigheter som uppkommer när M-Bus ska konverteras till Modbus. Vi avslutar dagen med en praktisk visning. Här kan du se den preliminära agendan för dagen.

 
Extrainsatt M-Busutbildning 19-20 maj!

Efter ett högt tryck på vår senaste M-Busutbildning har vi nu glädjen att kunna erbjuda dig ytterligare en chans att medverka på denna populära utbildning. Utbildningen kommer att äga rum den 19-20 maj i våra lokaler på Lindholmen i Göteborg. Vi kommer under dag ett gå igenom teorin bakom M-Bus protokollet och under dag två är vi mer praktiska med ”hands on” träning. Du kan se den preliminära agendan för dagen här.

För dig som är intresserad av att delta på utbildningen den 21 april eller den 19-20 maj, kontakta gärna oss för mer information, priser samt anmälan. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

 

Vi vill även passa på att tacka alla er som deltog på den lyckade M-Busutbildning 11-12 mars!

PiiGAB accademy, M-bus utbildning, Modbus utbilding

 

 

Visa alla nyheter