Konsultation

Vi på PiiGAB kan hjälpa till med många olika typer av konsultationer företrädesvis inom kommunikationsområdena M-Bus (Meter-Bus), Modbus och OPC. Läs gärna mer nedan eller kontakta oss för mer information och en skräddarsydd lösning.

M-Bus

Vi kan hjälpa till med inventeringar av befintliga M-Bus mätare. Med detta som underlag kan vi lämna rekommendationer på vilka befintliga mätare som kan konverteras till M-Bus samt vilka mätare som behöver bytas ut. Vi kan även lämna förslag på hur befintliga M-Bus nät kan optimeras och/eller integreras med nya byggnationer.

Citect drivrutiner

Som konsulter kan vi hjälpa till vid förstudier eller upphandlingar där man har behov av att verifiera att de kommunikationssätt som man har tänkt använda uppfyller önskade anläggningskrav. Vi kan också deltaga under eller efter projektets genomförande med verifieringar, tester, optimeringar etc.

OPC

Vi kan hjälpa till med OPC-relaterad systemintegration, arkitektur, design och utveckling. Om du har integrationsuppdrag där kompatibilitet, säkerhet och prestanda är viktiga parametrar kan du vända dig till oss för att få assistans. Vid dessa konsultuppdrag arbetar vi mycket nära vår samarbetspartner OPC Labs i Tjeckien.