• Genom att mäta kan du optimera!

    Vi hjälper till att möjliggöra er mätinsamling. Medvetenhet kring vår energiförbrukning sparar resurser, både för miljön och plånboken!
    Öppna, oberoende produkter och lösningar inom bland annat M-Bus, Modbus och OPC för att leverera dina mätvärden.

    Smart Metering Gateways och sensorerKontakta oss

Kundcase

Brf Smörslottsparken i Göteborg

Brf Smörslottsparken i Göteborg har byggts i olika etapper av det börsnoterade fastighetsbolaget Balder. Den tredje etappen består av 297 nyproducerade lägenheter som har 645 mätpunkter. Mätning av varmvatten, kallvatten samt temperatur i 297 lägenheter.

Västfastigheter

Västfastigheter förser Västra Götalandsregionen med lokaler, främst tillhandahålls lokaler för sjukvården men företaget äger och förvaltar även lokaler för museer, folkhögskolor och naturbruksgymnasier. Västfastigheter tar själva hand om underhåll, drift och service och har en stor ambition att erbjuda energieffektiva lokaler.

Trygghetslösning i HSB Brf Siken

I HSB Brf Siken ville man kunna övervaka lägenheterna på ett optimalt sätt så att man fick den information som man sökte.

Det var viktigt att kunna få information om temperaturen i varje lägenhet/våningsplan, så att förvaltaren kan optimera och balansera temperaturen i husen. Man ville även tidigt kunna få indikation vid vattenskador.

Inomhusklimat i norska skolor


Oslo kommun vill registrera data för inomhusklimat vid Apaløkka och Grorud skolor i sitt styrsystem. Det man önskade registrera var Co2, temperatur och luftfuktighet i mer än 250 rum.

Eviny - Energiförsörjningsproducent

Eviny är en av Norges största energiförsörjningsproducenter, som tillverkar och distribuerar el till över 180 000 kunder. Eviny har ett stort miljöengagemang och säger själva att ”samhället behöver mer grön energi och goda innovativa lösningar som gör livet enklare och bättre för människor”.

PiiGAB Academy

En av PiiGABs styrkor är den expertis och kompetens som finns inom företaget. Vi är kunskapsledare inom datakommunikation och i synnerhet M-Bus teknologin, detta vill vi gärna dela med oss av. Vi har under åren genomfört många olika typer av utbildningar varav huvudinriktningen för våra utbildningar är inom kommunikationsområdet för industri- och fastighetsautomation. Läs gärna mer om de utbildningar vi erbjuder nedan eller kontakta oss för mer information.

ÅTERFÖRSÄLJARE

Företag som PiiGAB är svenska återförsäljare för:

 

Vill du hålla dig uppdaterad på vad som händer på PiiGAB?

Vill du veta vad de senaste trenderna är?

Copyright © 2023 av PiiGAB Processinformation i Göteborg AB
Alla varumärken eller registrerade varumärken som förekommer på hemsidan tillhör respektive ägare
sv_SE