Vi vill naturligtvis hjälpa dig så bra som möjligt om du skulle få några problem med våra produkter. Vi har delat upp vår support i flera olika produktgrupper där varje grupp har en egen avdelning för vanligt förekommande frågor, s.k. FAQ.

Förhoppningsvis kommer dessa att hjälpa dig att komma vidare. Vill du komma i kontakt med oss för personlig hjälp görs det enklast via formuläret nedan.

Skicka in dina supportfrågor till oss via formuläret nedan.

För att snabba på supportärendet så ber vi dig att vara så utförlig som möjligt i din beskrivning.

RMA/Reklamation, klicka här

Konfigurationshjälp

Vi vill göra det lättare för dig att komma igång med dina PiiGAB produkter, därför erbjuder vi nu konfigurationshjälp. Detta för att du ska komma på rätt spår så fort som möjligt. Vi erbjuder hjälp både via telefon och fjärrstyrning / TeamViewer. Kontakta gärna oss för mer information.

RMA

.
Om du redan från början är säker på att du har ett hårdvaruproblem hanteras detta som en RMA och produkten skickas till oss för kontroll.

När en RMA skickas in till oss så följ vänligen följande rutiner:

Maila in lista över alla enheter som har gått sönder samt serienummer, till vår RMA-mail:

Typ, Serienummer
Felbeskrivning
Info om vad som kan ha lett till felet vi ser det här som ett ypperligt sätt att kunna förbättra våra produkter. Därför är vi tacksamma för utförlig beskrivning och information kring felet i fråga
Returadress
Telefonnummer

Hittar du inte den information du söker? Uppmärksamma oss gärna på detta med ett mail till support@piigab.se. Vi vill även tipsa om våra manualer och våra ”getting started” dokument som du hittar under nedladdningar och respektive produkt. I dessa dokument hittar du värdefull information om hur du kommer vidare.

Om du söker efter funktioner eller om du upptäcker att något inte fungerar som förväntat, tveka inte att kontakta oss så vi kan justera hjälpfiler eller funktioner inför nästa uppdatering. Är det någonting som du saknar eller som du tycker kan göras bättre informera oss så vi kan lägga in det i vår lista över önskade funktioner.

Kontakta oss.

Copyright © 2023 av PiiGAB Processinformation i Göteborg AB
Alla varumärken eller registrerade varumärken som förekommer på hemsidan tillhör respektive ägare
sv_SE