Vill du bli PiiGAB partner?

Vi har för avsikt att bygga ut antalet partners över hela landet.

Är ditt företag integratör och möter projekt företrädesvis inom energiområdet tror vi att ni är ett lämpligt företag. Vi gör själva inga egna projekt utan levererar endast komponenter som omvandlare, drivrutiner etc. Att vara PiiGAB partner kan jämföras med att vara återförsäljare. Då vi får många förfrågningar direkt från slutkunder så vill vi kunna hänvisa dessa till våra partners. Vi vet att ni partners är duktiga på att göra projekt och det vill vi hjälpa Er att fortsätta med.

Att vara PiiGAB partner innebär att det måste finnas en grundkompetens gällande M-Bus inom företaget. Denna kompetens erhålles bland annat genom det kursutbud vi erbjuder.

Du som partner kommer att finnas med här på hemsidan med dina företagsuppgifter. Du får även utrymme för att göra en kort beskrivning av ditt företag.

Som PiiGAB partner erhåller du förutom möjligheter till intressanta affärer även en demo licensnyckel för vår M-Bus OPC Server samt kraftigt rabatterat pris på M-Bus utbildningar för egen personal. Vi kommer utöver detta också att samla våra partners en gång per år för en gemytlig träff där vi och Ni presenterar nyheter, lösningar och kanske lyssnar på någon extern intressant föredragshållare.

Är du intresserad kontakta oss så får du veta mer.