Nu är nya PiiGAB 900 V 2 här!

Den nya versionen av vår stora omvandlare PiiGAB 900 medför en rad nya förbättringar vilka vi är glada att nu få presentera! Systemmässigt har vi bland annat förbättrat watchdog funktionen, den har även en ny realtidsklocka samt en tidszon som är konfigurerbar med stöd för både sommar och vintertid.

M-Bus ASCII medföljer nu som standard i PiiGAB 900. Den har även ett nytt bättre stöd för Modbus RTU Multidrop över RS-485. Modbus och M-Bus ASCII kan användas samtidigt och ni kan även använda fler än en slavport för dessa protokoll. PiiGAB 900 fungerar även som en intern M-Bus mätare för att läsa av spänning och ström på M-Bus slingan. Den interna mätaren kan anropas via M-Bus, Modbus och M-Bus-ASCII.

Ytterligare nyheter är att konfigurationen kan säkerhetskopieras och sparas på en PC. Säkerhetskopian kan också användas för att återställa enheten. Nytt i V2 webbgränssnittet är att det finns en enhetlig installations och uppgraderingsflik, där de interna delarna av PiiGAB 900 kan uppgraderas via webbgränssnittet. Det finns även en kommunikationslogg i webbgränssnittet. I webbgränssnittet kan ni visa samt justera alla M-bus Hub parametrar.

Visa alla nyheter