Nu är jag tillbaka!

Hej!

Nu är jag tillbaka efter en lång och härlig föräldraledighet med min lilla dotter Freya. Förutom långa barnvagnspromenader har jag även hunnit med många roliga aktiviteter med kollegorna här på PiiGAB. Vi har bland annat sprungit Lindholmsstafetten, lagat innovativa maträtter och pärlat armband för Ung Cancer.

Jag pratar för oss all här på PiiGAB när jag säger att vi är väldigt motiverade och spända inför det nya året och vi har mycket spännande på tapeten. Först ut är en M-Bus-Modbus utbildning den 6e februari för att sedan följas upp av vår mer traditionella M-Bus utbildning i mitten på mars. Det finns fortfarande några platser kvar till de både tillfällena så hör gärna av er till oss på info@piigab.se om ni önskar mer information gällande anmälan, priser och agenda.

Vi har även en ny styrelseordförande som vi jobbar mycket tight med för att nå våra mål och visioner. Vår nya hemsida är ett annat stort projekt vi jobbat på och räknar med att den kommer att releases under mars månad, så håll utkik och kom gärna med åsikter.

I dagarna har vi släppt en ny version av vår PiiGAB M-Bus Wizard (3.1.1). Inom kort kommer vi även att släppa en mindre uppgradering av PiiGAB M- Bus OPC Server / PiiGAB Explorer. Parallellt med detta jobbar vi vidare för innovativa lösningar, för att nämna något arbetar vi just nu med att integrera ytterligare protokoll i våra produkter för att öppna upp för ännu fler möjligheter.

Vi ser fram emot ett spännande år tillsammans med er!

Vänliga Hälsningar
PiiGAB, genom
Alexandra Göransson, VD

stafett

Team Active och Team Tech på Lindholmsstaffetten.

Visa alla nyheter