M-Busutbildning – fåtal platser kvar

Nu är det åter dags för vår populära 2-dagarsutbildning inom M-Bus. Utbildningen fokuserar på M-Bus protokollet där vi dag ett behandlar teorin bakom själva M-Bus protokollet och där vi dag två är mer hårdvaruinriktade genom bland annat ”hands on” träning. Till detta tillfälle har vi endast ett fåtal platser kvar så önskar du boka din plats – kontakta oss snarast!

Utbildningen kommer att hållas i våra lokaler på Lindholmen i Göteborg. I kurspaketet ingår material, fika och lunch samt en gemensam middag under tisdagskvällen. En preliminär agenda för utbildningen kan du se här.

Den 21 april är det dags för vår 1-dagsutbildning inom M-Bus och Modbus, även detta tillfälle hålls i våra lokaler. Under denna dag går vi igenom de båda protokollens uppbyggnad samt skillnaden mellan att läsa av mätare via M-Bus och Modbus. Vi tar även upp en del grundläggande strukturella svårigheter som uppkommer när M-Bus ska konverteras till Modbus. Agenda kan du se här.

Har du inte möjlighet att medverka vid dessa tillfällen eller är det fler på företaget som vill gå? Då kanske ni önskar att vi kommer till er istället och håller utbildningen på plats? PiiGAB har genom åren genomfört många typer av utbildningar och vi erbjuder företagsanpassade kurser och utbildningar. Dessa kurser kan även anpassas utifrån ditt företags specifika önskemål och behov. Kontakta oss gärna för mer information om skräddarsydda utbildningstillfällen!

Visa alla nyheter