Vi summerar 2015 och önskar God Jul & Gott Nytt År

bcf_jul2015_knapp_200x200 (1)

I juletider tycker vi det är extra viktigt med kärlek och omtanke därför önskar vi på PiiGAB er en God Jul genom att skänka ett bidrag till barncancerfonden. Med hopp om att deras forskning skall utrota cancern och att de kan hjälpa drabbade barn och deras familjer att få den vård och stöd de behöver.
Vill du också skänka hopp? Besök deras hemsida för mer information.

 

När nu när året börjar närma sig sitt slut är det dags för oss på PiiGAB att summera 2015. Vi vill tacka våra kunder och leverantörer för ett framgångsrikt samarbete under året som gått.

2015 har för oss varit ett spännande år, ett år där vi internt skapat förutsättningar för att på riktigt ta matchen på marknaden och vara ert förstahandsalternativ vad gäller mätinsamling. Vi har anställt en ny försäljnings-chef och organiserat upp oss vad gäller service och support.

Under året har vi lagt ned ett stort arbete på att ta fram nya och uppgraderade produkter som delvis kommer att lanseras under 2016. Vi kommer att lansera en uppdaterad hårdvara för vår 900-serie, en uppdaterad OPC-server samt en uppgradering av vår QuickLoop applikation.

Vi har även arbetat med att ta in externa produkter, som är i samma segment som våra egna, för att bredda vårt utbud. Vi står dessutom i begrepp att lansera ett wireless koncept med en extern leverantör för att möta de krav som ställs på oss på marknaden.

PIIGAB Academy – Vårens utbildningarPiiGAB accademy, M-bus utbildning, Modbus utbilding

Våra utbildningar Mbus och M-Bus-Modbus har varit mycket populära. Dessa kommer vi att fortsätta med under kommande år och diskussioner pågår internt om att bygga på dessa utbildningar med ytterligare innehåll. Nästa tillfälle för utbildning är den 10-11 februari, så passa på att boka in er redan nu! Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra utbildningar och övriga utbildningsdagar under våren.

 

Vi ser fram emot att möta er under 2016 för att diskutera våra nyheter och se på vilket sätt vi kan tillämpa dessa i era kommande projekt.

Tills dess önskar vi er en riktigt
God Jul och ett Gott Nytt År!

Alexandra Nash
VD

Under jul och nyår/trettondagshelgen finns vi tillgängliga för er
alla dagar men följande dagar stänger vi kl. 15:00.

Den 23 och 30 december samt 5 januari.

 

 

 

 

 

 

 

Visa alla nyheter