Boka in dig på höstens M-Bus utbildning!

Utbildningen kommer att hållas den 13-14 november i våra lokaler på Lindholmen.

Ta tillfället i akt att delta på vår populära utbildning där du får lära dig mer om M-bus. Det är en två-dagars utbildning där vi dag ett behandlar teorin bakom själva M-Bus protokollet och där vi dag två är mer hårdvaruinriktade genom bland annat ”hands on” träning. Utbildningen kommer att äga rum den 13-14 november i våra lokaler på Lindholmen i Göteborg. I kurspaketet ingår material, fika, lunch samt en gemensam middag under onsdagskvällen.

Just nu erbjuder vi en ”boka- tidigt” rabatt, där du får 20% rabatt på kurspaketet om du bokar dig innan fredagen den 11 oktober. För att kunna hålla en hög kvalité på utbildningen är dock antal platser begränsade, så först till kvarn gäller! Exempel på agenda kan du se här.

PiiGAB har genom åren genomfört många typer av utbildningar, vanligtvis anordnar vi två allmänna utbildningstillfällen per år men vi skräddarsyr även utbildningar utefter ditt företags specifika önskemål. Kanske önskar ni att inleda en kickoff med en kortare generell kurs eller varför inte passa på att fördjupa er och öka era specialistkunskaper? Dessa kurser kan förläggas antingen i våra lokaler eller om ni hellre vill att vi ska komma till er. Kontakta oss gärna för mer information om skräddarsydda utbildningstillfällen!

Just nu planerar vi inför vårens utbildningar, då har vi även planer på att erbjuda en-dags utbildningar. Har du önskemål på ämnen eller områden du hade varit intresserad av att lära dig mer om? Kanske är det inom hantering av Explorer/M-Bus OPC Server eller inom M-Bus drivrutin för Citect? Det finns även möjlighet till fler M-Bus relaterade utbildningar, praktisk ”hands on” träning med tips för arbetet i vardagen, eller varför inte M-Bus teori med ”M-Busgurun” Bertil Göransson? Hör gärna av dig till mig med dina önskemål!

För dig som är intresserade av att delta på vårt utbildningstillfälle den 13-14 november, kontakta mig på madelen.gabrielsson@piigab.se för mer information, anmälan samt priser.

Visa alla nyheter