Användarvillkor

För att ta del av viss information på vår hemsida behöver ni registrera er med namn, företag samt mailadress. När ni väl har registrerat er har ni ett aktivt konto hos oss som används för att ladda ner manualer, drivrutiner m.m. Du kan även använda ditt konto för aktiv support. Den information vi får om dig som besökare används enbart för att föra statistik över antalet besökare och i uppföljningssyfte. För att skydda din personliga information används ändamålsenlig säkerhetsteknik.

Genom att frivilligt lämna personuppgifter ”online” på hemsidan medger du att PiiGAB behandlar informationen i enlighet med denna policy och tillämplig lagstiftning. Du kan dock när som helst meddela oss att du önskar återkalla detta samtycke. I sådant fall kommer ingen ytterligare behandling av personuppgifter om dig att äga rum.

PiiGAB säljer, överför eller avslöjar inte personuppgifter till någon tredje part. PiiGAB förbehåller sig rätten att använda eller avslöja information om det är nödvändigt för att uppfylla någon lag, reglering eller myndighets begäran, för att skydda hemsidans integritet, för att uppfylla dina önskemål eller för att samarbeta vid polismyndighets utredning eller en utredning som rör ett allmänt säkerhetsintresse.

Du har full kontroll över den information du lämnar till oss. Om du vid något tillfälle skulle vilja ändra den information du lämnat så kan du enkelt göra detta genom att använda formulär avsett för detta på webbplatsen. Om du önskar att radera din profil, kontakta oss så hjälper vi dig med detta.

Vi kan komma att erbjuda länkar till andra hemsidor som inte drivs av PiiGAB. Om du besöker någon av dessa länkade hemsidor bör du ta del av vilka regler och vilken policy som gäller för dessa hemsidor. Vi är inte ansvariga för andra företags policy eller handlingar.