M-Bus utbildning den 10-11 mars!

Nu är det åter dags för vår populära 2-dagars utbildning inom M-Bus. Utbildningen fokuserar på M-Bus protokollet där vi dag ett behandlar teorin bakom själva M-Bus protokollet och där vi dag två är mer hårdvaruinriktade genom bland annat ”hands on” träning.

Utbildningen kommer att hållas i våra lokaler på Lindholmen i Göteborg. I kurspaketet ingår material, fika och lunch samt en gemensam middag under tisdagskvällen. En preliminär agenda för utbildningen kan du se här.

Vi har fortfarande platser kvar till detta tillfälle, antalet platser är dock begränsade så först till kvarn gäller. Är du intresserad av att medverka på utbildningen kontakta gärna oss för mer information, priser samt anmälan.

Har du inte möjlighet att medverka vid detta tillfälle eller är det fler på företaget som vill gå? Då kanske ni önskar att vi kommer till er istället och håller utbildningen på plats? PiiGAB har genom åren genomfört många typer av utbildningar och vi erbjuder företagsanpassade kurser och utbildningar. Dessa kurser kan även anpassas utifrån ditt företags specifika önskemål och behov. Kontakta oss gärna för mer information om skräddarsydda utbildningstillfällen!

 

logo_m-bus

 

 

 

Visa alla nyheter