Anmäl dig till höstens utbildningar!

Nu är höstens utbildningsdatum inplanerade! I höst erbjuder vi både vår populära 2-dagars M-Bus utbildning och vår 1-dags utbildning inom M-Bus och Modbus. I år har vi även förlagt ytterligare ett utbildningstillfälle i Stockholm.

M-Bus utbildning, 2-dagars, Göteborg 30/9 – 1/10
M-Bus – Modbus utbildning, 1-dags, Göteborg 21/10
M-Bus utbildning, 2-dagars, Stockholm 11/11 – 12/11

 

Under vår 2-dagars M-Bus utbildning behandlar vi teorin bakom själva M-Bus protokollet, vilket ger en djupare förståelse för protokollets uppbyggnad. Vi har även en praktisk del på agendan där du får möjlighet att själv arbeta, testa och felsöka. Du kan se den preliminära agendan för utbildningen här.

Under vår 1-dags M-Bus – Modbus utbildning fokuserar vi på de båda protokollens uppbyggnad samt skillnaden mellan att läsa av mätare via M-Bus och Modbus. Vi kommer även ta upp en del grundläggande strukturella svårigheter som uppkommer när M-Bus ska konverteras till Modbus. Den preliminära agendan för dagen hittar du här.

Vi erbjuder även företagsanpassade utbildningar, detta passar företag som har lite fler personer som önskar att utbilda sig vid samma tillfälle. Då har vi även möjlighet att skräddarsy utbildningen utifrån ditt företags specifika behov.

Är du intresserad av att boka in dig på något av tillfällena ovan? Kontakta gärna oss för mer information och anmälan. För att kunna hålla en hög kvalité på våra utbildningar är antal platser begränsade, så först till kvarn gäller.

 

logo_m-bus

modbus_members

 

 

Visa alla nyheter